zondag 22 november 2009

Dag 21

Joke ging deze ochtend naar het stoffenspektakel. Flore moest het voor het eerst even zonder mama stellen (eigenlijk omgekeerd). Ik trok met Flore naar de oma die met veel plezier het flesje gaf.



En 's avonds... ploffen we lekker in de zetel.



zondag 15 november 2009

1 jaar getrouwd

Vandaag zitten we 1 jaar in het bootje. We planden een rustige zondag met ons drietjes, te beginnen met een aangepast ontbijt. Omdat Flore 's nachts nogal vaak van zich had laten horen en dus graag tot 11u in haar bedje bleef liggen konden we wel pas 's middags aan de ontbijttafel schuiven. Een jong gezinnetje is flexibel.



Vrijdag kwamen An, Wim, Ward, Daan & de Sint op bezoek. De fotootjes zitten in het album (dat regelmatig eens wordt aangevuld).

woensdag 11 november 2009

Een officieel 5-geslacht



Toen we wisten dat het een meisje zou worden was dat groot nieuws bij de familie van Joke. Er was namelijk een officieel 5-geslacht in vrouwelijke lijn op komst.
Marraine, de fiere betovergrootmoeder (°6-03-1910), kreeg deze namiddag het bezoek van haar achterachterkleinkind. Een familiemoment om te vereeuwigen in een foto.

dinsdag 10 november 2009

Thuis (sinds 3 dagen)


Eigenlijk moest dit berichtje hier zaterdag al staan. Het leven van een kersvers gezinnetje is nu éénmaal drukdrukdruk.

Zaterdag thuiskomen met z'n drietjes was een fijn gevoel. Alles ziet er voortaan anders uit en we bulken van de goede voornemens: regelmaat inbouwen, alles netjes houden, elke middag soep - hoofdschotel - dessertje,... En Flore, die stelt mama en papa meteen voor een extra uitdaging: 4 x kaka doen op de eerste avond, elke avond mee aan tafel willen en ons verleiden om lekker met haar in de zetel te kruipen.

Leve het gezinsleven!

donderdag 5 november 2009

Flore . 1 november 2009 . 20u26



We zijn wel heel erg trots op ons FLORE. Ze slaapt als een roosje, ze weegt al terug 3500 gram, ze trakteerde ons al op enkele glimlachjes en ze vertedert alle harten. Ze is ook wel een heel klein beetje lui tijdens etenstijd. Maar goed, dan kunnen wij tenminste met haar voeten rammelen.