donderdag 31 december 2009

Flore, de film

Met Kerst kreeg Flore een mooie mobiel van oma. Het was een hele zoektocht om een mooi exemplaar te vinden. Het moest er één zijn waar we zelf ook onder zouden willen liggen en met niet te veel babykitsch aan. Na lang zoeken vonden we de droommobiel in de collishop. Op de doos belooft een lachende kindersnoetje dat een mobiel dolle pret is, benieuwd of Flore het ook zo leuk zou vinden.



De uitsmijter van 2009... Flore snurkt :)

zaterdag 26 december 2009

Ho! ho! ho!

Dankzij peter Jurgen is Flore ook op en top in kerststemming. Ons sneeuwvlokje heeft al interesse voor alles wat er rond haar aan het gebeuren is. Leuk voor de familie, als ze wakker is tenminste. Op kerstavond en kerstdag heeft ze door de 2 feesten heen geslapen.



Haar eerste filmpje is er eentje over de ... (klik op de foto om het filmpje af te spelen) *<:)

zondag 13 december 2009

Say cheese :D

Het is gelukt! We hebben een foto met een gigantische schattig glimlachje op. Al een weekje trakteert Flore ons op therapeutische lachsessies. Het knopje om ze te starten hebben we nog niet gevonden.



zondag 6 december 2009

Hij is gekomen!

Jippie, de Sint is Flore niet vergeten. Hij bracht een leuke slingeraap met spiegeltje op de buik, zodat ze naar haar eigen snoetje kan lachen. Zodra we die lach op foto kunnen vastleggen krijg je hem meteen te zien :)



Misschien wordt ze later wel hardloopster, de gelijkenis met Usain Bolt (WR 100m sprint) zijn beroemde pose is treffend.



dinsdag 1 december 2009

Er is er één maandig hoera hoera!

Vandaag zijn we 1 maand een gezinnetje. 'Ons' Flore (zo zeggen gezinnetjes dat) is al een stevig pakske geworden. Ze groeit stilaan uit maatje 50, alles met labeltje 56 komt uit de kast.