zondag 31 oktober 2010

Vroeger / nu

Aan de vooravond van de eerste verjaardag hebben we heel wat om op terug te blikken. Elke week weer iets nieuws en elke fase was altijd leuker dat de vorige. Maar het mocht toch ook weer niet te rap vooruit gaan, want die platte baby was al zo om van te genieten. Het platte is er nu wel af en de peutertijd staat duidelijk voor de deur. Dat heeft Kato vanavond mogen merken als ze de pitserkes mocht toedoen.


(vroeger)


(nu)

Vake is een erg trouwe lezer van onze blog. Omdat Moeke & Vake het een weekje zonder Flore moeten stellen presenteren we hier de extra lange kortfilm 'Flore en de ballon'.

zondag 24 oktober 2010

Verhuisfirma Flore

Flore klust in de weekends een beetje bij in de verhuissector. Voor alle schuifwerk met uw stoelen is ze de geknipte vrouw.


zondag 10 oktober 2010

ok baby

Weer een eerste keer voor Flore. Dit keer achterop de fiets. Het stoeltje dat nog net geen stof begon te rapen werd door papa eindelijk op de fiets gemonteerd. En die ok baby is echt wel comfortabel. Flore genoot ervan en de bestuurder kreeg er gratis rugmassages bovenop. Luxe! Het werd een zonnig tochtje langs de vaart naar Wijgmaal tot bij Jeanneke en Korneel. Ze is al een heel uur aan het vertellen wat ze allemaal gezien heeft.

zondag 3 oktober 2010

Ster op de dansvloer

Flore is helemaal klaar om te feesten. We bereiden ons al voor op een dikke fuif met veel muziek, kilo's fruitpap en liters papflessen.

Soms heeft ze iets heel katachtigs. Hopelijk komt ze nooit met een muis tussen de tanden naar binnen gekropen.