dinsdag 26 april 2011

donderdag 21 april 2011

Engeltje-Duiveltje

Flore is een echte peuter geworden. Al even hoor, het valt gewoon steeds meer op. Tonnen energie moet ze kwijt door te rennen, te lachen en te tateren. De gave knietjes staan vol schrammen van te spelen met vallen en opstaan. Echt een (b)engeltje :)


Maar niet altijd zo te horen... vandaag gevochten. De klauwen van een minstens even hevig kameraadje uit de crèche staan als 3 mooie stipjes onder haar oog.

Speeldate Aldo & Lou

Tweede keer en meteen goeie keer. Na een uitgestelde poging (omdat peuters nu eenmaal niet vooraf laten weten wanneer ze met bergen snot gaan zitten) ging Flore op speeldate bij piraatjes Aldo & Lou. Lou is zo'n 13 dagen ouder en bijna evenveel centimeters groter. Wat een stevig kereltje. Een hele namiddag rennen, klimmen en nieuw speelgoed ontdekken in een kidsproof huis. En af en toe een rustpauze in de sofa voor bumba. Heerlijk zo'n speeldate!



woensdag 6 april 2011

Slaapzacht Bomma Bilzen

Als Flore naar dat ene sterretje aan de hemel kijkt zullen we al het moois over je vertellen dat we ons blijven herinneren. Slaapzacht Bomma Bilzen -x-