donderdag 19 mei 2011

Cyclechic

De laatste maanden was het al uitstekend fietsweer. Flore vindt het erg belangrijk dat ze er wat goed uitziet als ze buiten komt. Ook op de fiets. Eerst even zoeken naar de b'il (Het klinkt heel schattig als ze haar bril roept). Eens checken of de tandpastaglimlach nog goed zit. Jup... we zitten met een cyclechic.

zondag 15 mei 2011

pret-park

Zaterdag hebben we een half dagje in Plopsaland doorgebracht. Het walhalla van de kinderpret. Flore heeft er al heel wat vriendjes wonen. En over enkele maanden opent een heel nieuw Maja de Bij gedeelte, kostenplaatje 8 miljoen. Dat terwijl kindjes < 85 cm gratis toegang hebben tot het park. Omdat ze te jong zijn misschien... niets van! Flore heeft zelfs de supergeheime attracties ontdekt. De klepjes van de vuilbakken rammelen als je erop slaat en tussen de struiken kan je dansen (opgelet, scheef filmpje)!


Voor de rest zagen we de draaimolen, de Bumba-show, een barbecueworst, de geitjes op de boerderij en het bos van Plop. En toen was ze helemaal uitgeteld. Misschien toch nog eens terug gaan als ze wat groter is.